May 19, 2017

Coliva, o necesitate sau nu?

Ca parinte, ai un copil sau mai multi. Si cu siguranta ai bunici sau rude carora probabil le faci pomenirile si randuielile bisericesti. Pentru acest lucru ai nevoie sa stii regulile care trebuie indeplinite, se de asemenea sa stii sa faci coliva, sau sa stii de unde sa comanzi coliva online. Comandacoliva.ro este un site care iti ofera posibilitatea sa comanzi coliva si pachete pentru pomeni la un pret decent, dar ce este cel mai deosebit aspect in legatura cu acest site este ca retetele lor de coliva sunt unice si traditionale.

Pe comandacoliva.ro vei gasi coliva la kilogram, dar si coliva la pachet sau la pahar. Reteta de coliva este cea traditionala, pastrata din mosi stramosi si ajunsa la personalul care ofera spre comercializare coliva unica si traditionala.

Cu toii avem nevoie uneori de coliva, in momentele inevitabile cu care se confrunta toti oamenii la un moment dat in viata: moartea unei persoane dragi sau pomenirea unor rude, parinti sau bunici, carora nu mai are cine sa le ofere aceste randuieli bisericesti.

Recomandam cu caldura pastrarea acestor traditii crestin ortodoxe, pentru ca este bine si pentru copii sa vada ca sunt anumite randuieli sacre, randuieli stabile care ii invata ca in viata trebuie sa avem grija si de cei care nu mai sunt langa noi. Copilul are nevoie de un program strict, mai ales in primii ani de viata, dar si de traditiile din jutul sau, pe care la randul lui le va respecta. Traditiile si respectarea acestora il vor face pe copil sa fie serios si punctual, va memora ca astfel de lucruri se intampla si trebuie tratate ca atare dar si cu rigurozitatea de care au nevoie.

Copiii, ca si parintii, sunt persoane dragi de care trebuie sa avem grija toata viata, cat timp traim si suntem in stare sa facem acest lucru. Atata timp cat un copil vede la printi grija acestuia fata de parintii lui, fie ca sunt sau nu printre noi, el va invata si va face acelasi lucru atunci cand va creste mare. Copilul face intotdeauna ceea ce vede, mai devreme sau mai tarziu, la parintii lui.

No comments:

Post a Comment