Jan 23, 2016

Clinica stomatologica cu servicii premium si preturi bune



 
Fiecare dintre noi a avut neplacerea unei probleme de tip dentar, fie o carie, fie o extractie, cel putin in copilarie am avut cu totii una din aceste probleme. De aceea vorbim astazi despre greutatile intampinate in gasirea unui cabinet destinat sau cu ajutorul caruia putem inlatura problemele dentare ale micutilor nostri, de asemenea luand in considerare si un grad scazut de traumatism. O clinica stomatologica buna pe langa tratamentele corecte au si un personal specializat care sa ajute pacientul sa se acomodeze.

Prin anii '90 printr-un proiect se faceau, in scoli, diferite consultatii de tip stomatologic. Cei care au trecut prin acele vremuri, isi amintesc cu siguranta aceste controale, si mai mult ca sigur le-a ramas intiparit macar o scena ale acestor controale. Nu cu mult timp in urma am primit un mesaj de la una din cititoarele noastre, amintindu-si un astfel de control, mergand la un astfel de control impreuna cu clasa ei. Din cate ne spune ea, medicul la care mergeau era vestit pentru ca daca gasea vreo problema legata de dinti o trata chiar atunci in timpul controlului, iar cititoarea noastra era foarte speriata pentru ca stia ca are o carie mica. Cum era speriata, s-a urcat pe scaunul dentistului, si de emotii a facut pe ea, stand pe acel scaun. Dupa ce s-a terminat controlul, un coleg s-a pus in locul ei, si s-a udat, toti colegii razand si dand vina pe el. Aceasta nu vine decat ca o dovada ca orice fel de control sau consultatie poate fi chiar traumatizanta pentru cei mici. Intr-o clinica stomatologica buna nu se va intampla niciodata acest lucru.

O astfel de clinica stomatologica dedicata in consultatii si tratamente pentru cei mici detine personal pregatit si antrenat pentru a nu transforma o astfel de consultatie sau tratament intr-o trauma sau sa marcheze micutul in orice fel. Astfel de pregatiri o are si clinica Go2Dent, care va reusi sa trateze un copil, indepartand orice risc de anexietate, indiferent de problemele si gravitatea problemelor de tip stomatologic.

Teama si anexietatea, acestea doua reprezinta inamicii din mintea unui micut in ceea ce tine de tratamente si consultatii stomatologice. Tratamentul unui micut implica, pe langa elementele logice, si un grad ridicat de rabdare si socializare. El va trebui sa stie dinainte toti pasii presupusi in tratarea lui, si feedback-ul dat de el va trebui observat din timp.

No comments:

Post a Comment