Jun 14, 2016

Cum alegem mobila din dormitor: la comanda sau din magazin?
In functie de spatiul de care dispunem si de cat de mare este familia, dormitorul devine, adesea, mai mult decat o simpla camera de dormit. Asta nu inseamna ca daca petrecem mai mult timp acolo mobila pentru dormitor trebuie sa fie mai putin confortabila sau mai putin functionala. Dimpotriva, dormitorul este una dintre cele mai importante camere, iar mobila de dormitor Unican iti poate oferi aceasta flexibilitate de care ai nevoie.

Majoritatea ofertelor de mobila dormitor disponibile pe piata au un dezavantaj major: nu pot raspunde nevoilor personale ale fiecaruia, pentru ca sunt create standard. Chiar daca nu te intimideaza oferta de preturi mobila dormitor, faptul ca ai un buget generos nu justifica decizia de a cumpara o mobila din magazin in loc sa proiectezi mobila care te reprezinta cel mai bine si se potriveste cel mai bine caminului tau.

Indiferent daca esti in cautare de mobila dormitor tineret sau de o mobila mai sobra si eleganta, intrebarile sunt aceleasi: cat de mult spatiu ai la dispozitie; cum poti sa il utilizezi ca sa mobilezi camera cu toate cele necesare si ocupand un spatiu minim; ce stil vrei sa aiba mobilierul ales si, implicit, camera pe care o redecorezi.

Cand optezi pentru o mobila dormitor la comanda, practic nu se mai pune problema de a alege. Nu alegi nimic ci creezi de la zero, pornind de la imaginatia ta, de la dorintele tale si de la imaginea caminului ideal. In functie de toate aspectele pe care le introduci in ecuatie, oferta de preturi mobila dormitor poate fi si mai ieftina decat ceea ce gasesti deja facut in magazine sau ceva mai scumpa.

Mobila pentru dormitor este insa o investitie serioasa, pe care o faci destul de rar. Tocmai pentru ca optezi pentru comanda personalizata poti avea certitudinea ca ceea ce alegi iti va satisface nevoile pe termen lung. O oferta de mobila dormitor tineret , de pilda, lucrata de profesionistii Unican, va putea raspunde mult mai bine preferintelor si temperamentului celor mai tineri membri ai familiei. Cum persoanele tinere sunt cele mai indraznete si mai nonconformiste, sansele de a gasi o mobila in magazin care sa se potriveasca perfect gusturilor lor sunt mult mai mici.

La Unican insa orice preferinta, orice idee cat de timida, poate fi transformata in realitate. Daca aveti intrebari pe tema cum alegem mobila din dormitor, contactati-ne pentru o oferta personalizata si va veti convinge!

No comments:

Post a Comment