Jun 19, 2016

Sporeste confortul locuintei cu becuri LED




La capitolul corpuri de iluminat becurile LED sunt o aparitie relativ recenta. Inca de la inceput s-a pus problema competitivitatii dintre aceste becuri LED si mai vechile becuri cu halogen, neoane sau becuri clasice. Pentru cei care s-au convins insa de utilitatea lor, singura problema ramasa o reprezinta gasirea unor noi si noi utilitati pentru sporirea confortului locuintei.

Asadar, pentru cei care isi doresc sa achizitioneze corpuri de iluminat cu LED, Magic Led ofera varietatea perfecta: becuri individuale, lampe de birou sau lampe de perete, reflectoare sau aplice LED, panouri, minipanouri sau spoturi.

O vizita in showroom-ul Magic Led este cea mai buna oportunitate de a privi cu ochiul liber toate aceste optiuni si, mai ales, de a va inspira in legatura cu modurile in care puteti utiliza aceste corpuri de iluminat. Specialistii nostri va pot oferi informatii detaliate privind durata de viata si consumul de energie, caracteristicile eco-friendly si rezistenta in timp, flexibilitatea in materie de design si de control, capacitatea de focalizare a luminii, voltajul si conditiile de temperatura la care functioneaza toate acestea sau orice alte curiozitati ati avea.

Fara indoiala, toate aceste informatii suplimentare va vor ajuta sa intelegeti superioritatea unor becuri LED fata de orice alte optiuni de iluminat. De ce sunt acestea o investitie mult mai buna in timp si de ce merita fiecare banut.

Magic Led ofera taxa unica de transport oriunde in tara, pentru cei care prefera varianta unei comenzi online sau nu pot veni pana in showroom-ul nostru pentru o demonstratie live. Consultanta privind beneficiile becurilor LED puteti primi insa si printr-o simpla solicitare facuta pe pagina de contact. Numarul de telefon pentru contact rapid, disponibil in sectiunea principala a site-ului, reprezinta si el o modalitate eficienta de a primi raspunsul intrebarilor dumneavostra.

Cand totul este clar si ati identificat produsele  de care aveti nevoie, creati-va un cont pentru a putea face cumparaturi mai repede, pentru a putea urmari starea comenzilor in curs de livrare si, de ce nu, pentru a acumula cat mai multe puncte de fidelitate! Nu uitati sa consultati si sectiunea de Oferte speciale unde, pe langa produse din categoria corpuri de iluminat cu LED, s-ar putea sa aveti parte si de oferte mai inedite...

No comments:

Post a Comment