Nov 28, 2016

Atentia se indreapta asupra culorii uniformelor medicale




Echipamente de protectia muncii precum uniforme medicale si alte tipuri de echipamente de protectie au devenit o necesitate, reprezentand singura modalitate in care poti sa iti exerciti meseria in diferite domenii de activitate. Pe Dispotrading.ro poti gasi astfel de echipamente de protectie, Uniforme Medicale la preturi accesibile. O uniforma medicala reprezinta un echipament de protectie a muncii din maimulte puncte de vedere. 

In primul rand, pe langa protectia hainelor de strada si a corpului, o uniforma medicala are rolul de a scoate in evidenta ierarhizarea diferitelor categorii in cadrul unei institutii medicale. Uniforma medicala standard este in general alba si este compusa din costum de asistenti medicali (bluza si pantaloni) pentru asistente sau infirmiere si din pantaloni si halat pentru doctori. Multe spitale insa au ales sa isi schimbe culorile de la uniforme medicale din alb in culori mai vii, precum roz, albastru, rosu, portocaliu sau verde.   

De multe ori presa si multe institutii sunt de parere ca astfel de costumatii colorate ale medicilor lasa impresia de lipsa de seriozitate, insa parerile sunt impartite. Pacientii spun ca ii bucura mai mult culorile vii in spitale, pentru ca albul nu denota neaparat curatenia, se poate ca portocaliul sau verdele sa fie la fel de murdare si murdaria tot se vede pe halate sau pe uniforme medicale, indiferent de culoare. Pe http://www.dispotrading.ro/ vei gasi o varietate destul de mare de uniforme medicale.

In general uniformele, ca echipamente de protectia muncii au ca culoare predominanta albul, pentru a putea fi distinsa orice pata de murdarie sau alte impuritati din cadrul unui laborator. Albul insa a fost de multe ori inlocuit cu alte culori, insa uniforma medicala si-a pastrat aspectul unicolor special pentru a se putea distinge pe ea orice tip de impuritate care nu isi are locul acolo.

Un aspect foarte important in ceea ce priveste o uniforma medicala este faptul ca trebuie sa se poata face distinctia intre medici, asistente, infirmiere, pacienti sau vizitatori in cadrul unui spital. Pe langa uniformele medicale standard, au aparut si echipamente de protectia muncii precum bonete, manusi medicale, masti si manusi chirurgicale, sorturi sau papuci de unica folosinta, pentru a preveni imprastierea oricaror germeni sau microbi ce pot aparea in diverse situatii.

No comments:

Post a Comment