Jul 19, 2012

Crese pentru copii


Cresele au fost create in primul rand pentru parinti, atunci cand acestia lucreaza de dimineata pana seara si nu au cu  cine-si lasa copiii, apeland la crese de stat, crese particulare sau private. Aici exista personal calificat care poate oferi incredere si siguranta copilului dumneavoastra. Din nefericire in ziua de azi, unde totul este foarte scump, pentru a trai decent, nu in lux, un cuplu tanar care reuseste sa aiba un copil ajunge sa-si dea seama ca nu poate avea libertatea necesara de la serviciu. Din pacate locurile de munca care se gasesc in ziua de azi nu prea permit timp liber si din nefericire parintii ajung sa-si duca copiii, de la varste fragede, la crese.

Copiii au parte de atentie, ingrijire si curatenie dar nu au parte de parinti atat cat si-ar dori acestia, fiind viata noastra din ziua de azi foarte scumpa si complicata, tot mai multi apeleaza la serviciile oferite de cresele din Romania. Tot mai multi parinti doresc sa petreaca mai mult timp alaturi de copiii lor dar din pacate putini reusesc. Pana la urma exista siguranta si garantie pentru copilul dumneavoastra intr-un astfel de centru precum cresa, dar din pacate lipseste prezenta parintelui. 

Incercati prin toate mijloacele posibile sa ramaneti alaturi de copil. Anii  acestia nu-i puteti intoarce si sunt foarte importanti in educatia si formarea copiilor. Bineinteles ca primesc un tratament bun si la cresa, insa parintii nu ti-i inlocuieste nimeni. Dragostea parintilor este incomparabila si neconditionata. Ei bine veti spune ca vin si iau copiii seara de la cresa, de accord, dar toata ziua si-o petrec cum? Copilul are nevoie de mama si de tata sau macar de unul din ei, altfel se formeaza si pleaca in viata un copil ingrijit de mic de parinti.

Cresele sunt o modalitate buna si sigura de a ajuta cuplurile sa isi poata lasa copilul mic in grija cuiva in cazul in care acestia nu au timp. Situatiile difera de la caz la caz dar daca tot apelati la un astfel de centru, asigurati-va ca va lasati copilul pe maini bune, de incredere si bineinteles sigure. Exista crese particulare care ofera copiilor afectiune si dragoste, pentru ca ei au nevoie de afectiune mai mult decat adultii. Un exemplu este cresa busybees.ro, unde personalul este calificat si isi dedica tot timpul copiilor intr-un mod care ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte corect.

No comments:

Post a Comment