Nov 3, 2015

Cum alegem pompa de san



Pompele de san sunt un lucru cat se poate de relativ si personal, o pompa de san care


care este potrivita pentru tine nu este intotdeauna cea mai potrivita pentru altcineva. Fiecare mama este diferita, deci fiecare mama are nevoile ei individuale. Spre exemplu exista posibilitatea ca tu sa ai nevoie de o pompa doar cand si cand, pe cand alta mama o foloseste constant. Aceste nevoi determina nu care este cea mai buna pompa ci, care este cea mai potrivita pentru tine. Despre cea mai potrivita pompa pentru tine, ne asteptam ca sa se incadreze in stilul tau de viata, sa functioneze fara a crea neplaceri, sa se incadreze in bugetul tau si sa nu dezamageasca din nici un punct de veder. Combinatia perfecta pare aproape imposibil de atins, dar nu este intotdeauna cazul. Atat timp cat stii ce vrei, vei gasi ceea ce cauti. 


Compania Spectra vine in intampinarea mamicilor cu o gama variata de pompe de san, special concepute pentru diferitele tipuri de nevoi. Spectra este una dintre cele mai mari companii producatoare de pompe de san din America si Australia si aduce pe piata din Romania o varietate de modele de pompe electrice duble, ajutand astfel mamicile sa mulga o cantitate suficienta de lapte matern intr-o perioada foarte scurta de timp. Poti vedea mai multe detalii pe site-ul companiei:  www.spectrababy.ro
 
Ia in cosiderare durata in care vrei sa folosesti aceasta pompa. Daca vrei sa o folosesti constant, probabil vei vrea una automata, probabil dubla. Aceasta isi va face treaba repede, injumatatit ca durata decat cea singulara, si mult mai rapida decat cea maunala. Cea dubla este mai rapida, dar normal, este si mai scumpa. Daca esti dispusa sa platesti mai mult, este o investitie buna. In orice caz, daca nu iti pui in plan sa folosesti o astfel de pompa, investirea intr-un astfel de domeniu nu ar fi cea mai buna idee. Pe scurt, cea manuala este cea mai populara, chiar daca necesita mai mult timp si mai multa energie pentru a-si face treaba.



Ce faci cand folosesti o astfel de pompa conteaza, deasemenea. Daca vrei sa te misti, sa lucrezi si sa ramai activa, va trebui sa ai mainile libere. O pompa ce nu necesita sustinerea cu mana iti va permite sa te misti natural si normal, fara a opri pompa. Poti pompa usor pana sticlele se vor umple. Pentru mame ce vor sa se relaxeze, pe de alta parte, nu este necesara investitia pentru o astfel de alternativa.



Cand alegi o astfel de pompa nu uita de bugetul tau. Daca vrei sa te asiguri ca faci investitia corecta, nu vrei ca sa investesti prea mult pentru o pompa. Multe depasesc lejer suma sutelor de lei, in special cele care apartin firmelor si brandurilor mari, care prezinta o multime de imbunatatiri. Pune in balanta beneficiile fiecaruia si compara-l cu bugetul tau. Gandeste-te ca vrei sa cumperi o pompa la cel mai bun raport calitate pret. Spectra ofera preturi excelente la toate modelele de pompe de san care extrag laptele fara durere, asadar sfatul nostru este sa alegi in functie de nevoile tale.

No comments:

Post a Comment