Apr 29, 2016

Alege corect un boiler electric




Dintre toate solutiile existente pe piata pentru a incalzi apa menajera, ca cea mai optima solutie se remarca boilerul electric. Un boiler electric poate sa fie de diferite cantitati, boiler electric 10l, boiler 30l, boiler 80l. Pentru ca tu sa il poti alege pe cel potrivit casei sau apartamentului tau, poti gasi o gama variata de boilere electrice pe piata.

Daca te pregatesti sa achizitionezi un boiler sau ai in minte aceasta idee, iata cateva lucruri la care este important sa te raportezi intotdeauna pentru a face alegerea corecta:

Un boiler electric trebuie sa fie montat in functie de racordurile la apa rece si de cele de la sursa de energie electrica.

Totodata, un boiler electric trebuie pozitionat astfel incat traseul de la aparat pana la punctele de consum sa nu fie foarte lungi.

Presiunea la care trebuie montat echipamentul trebuie sa fie in perfecta concordanta cu cea indicata de cartea tehnica a acestuia. Trebuie neaparat sa ai in vedere ca presiunea sa nu fie nici mai mare, nici mai mica fata de cea marcata in cartea tehnica.

Inainte de a te apuca sa instalezi un boiler, este obligatoriu sa verifici tipul de zidarie si rezistenta peretelui pe care va sta boilerul.

Dupa montajul unui boiler electric, echipamentul trebuie conectat la instalatia electrica. Incalzitoarele boilerului actioneaza apoi asupra apei care se afla in interiorul acestuia.

Majoritatea boilelor electrice sunt dotate cu termostat, termostatul ajuta sa setezi temperatura apei pe care o doresti, este important insa sa tinem cont de sfatul expertilor in domeniu cu privire la temperatura corecta. Acestia ne sfatuiesc ca temperatura apei trebuie fixata la valoarea de 60 grade celsius, pentru a economisi si pentru a elimina pierderile de caldura.

Boilere electrice preturi

Exista o gama foarte mare de boilere electrice, in ceea ce priveste boilere electrice preturi, la Berluni gasesti niste oferte excelente, noi va recomandam  boiler electric Ariston Velis 50l - aici gasesti boiler electric Ariston Velis 50l. Boilerele Ariston sunt gandite pana la mic detaliu, cel mai cautat dintre acestea fiind cel de 50L (un boiler electric 10l, boiler 30l, boiler 80l este binevenit, dar majoritatea achizitionate sunt cele de 50l). De asemenea boilerul Ariston Velis poate fi livrat gratuit, beneficiaza de o garantie pe o perioada de timp de 2 ani de zile iar daca nu esti multumit ai timp de retur 14 zile.


1 comment:

  1. Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa stefanapetre@gmail.com

    ReplyDelete