Jul 24, 2016

Cum sa gasesti cele mai bune carti scrise vreodata




Cele mai multe persoane care citesc acest articol stiu sa se bucure de o lectura buna. Celor mai multi oameni carora le place sa citeasca au o pasiune puternica pentru citit. Lui Abraham Lincoln spre exemplu, ii placea sa citeasca si a facut tot ce a putut pentru a gasi cartile pe care dorea sa le citeasca. Printre alte carti, Lincoln a pus Biblia in topul celor mai bune carti de citit pe lista sa. In zilele noastre este foarte usor sa citesti, poti gasi carti online in orice librarie online si chiar ai de unde sa alegi. Pasionatii de lectura cauta intotdeauna acea carte care pare sa fie o bijuterie ascunsa si care nu este usor disponibila. 

Chiar si in zilele noastre exista carti care nu pot fi gasite in orice librarie online, libraria online Books Express insa pune la dispozitie atat de multe carti online, incat iti va fi aproape imposibil sa nu gasesti cartea preferata. In randurile de mai jos iti vom prezenta cateva metode de a gasi cele mai bune carti scrise vreodata, unele fiind mult mai aproape de tine decat crezi.

1. Una dintre cele mai bune carti, daca poate fi considerata astfel, este Biblia. Cat de multi oameni au citit sau citesc Biblia in mod constant? In paginile Bibliei stau scrise randuri intregi despre istoria lumii, despre trecutul, prezentul si viitorul nostru ca rasa umana. Poti citi Biblia o data, apoi din nou, si de fiecare data poti descoperi ceva nou. 

2. O metoda buna de a descoperi carti bune este de a merge intr-o librarie sau un magazin de carti second-hand. Exista mai multe motive de a cauta carti printre cele deja citite, de multe ori poti gasi carti care nu mai sunt considerate a fi de actualitate si pe care nu le poti gasi in alta parte. Poate nu vei gasi cea mai buna carte scrisa vreodata, dar cu siguranta vei gasi acolo minim o carte pe care sa o poti considera o comoara pentru o perioada foarte lunga de timp. 

3. Bibliotecile reprezinta si ele o resursa foarte buna de carti rare si interesante. Uneori bibliotecile pun si in vanzare anumite carti, asa ca merita sa faci un drum pana la cea mai apropiata biblioteca, ai putea gasi o carte speciala.

4. Pietele de vechituri de asemenea pot reprezenta o resursa buna pentru a gasi carti vechi si interesante, carti bune care poate nu mai sunt de actualitate, insa poate au un subiect care pe tine te-ar putea interesa. 

5. O alta resursa la indemana oricui ramane internetul. In orice librarie online poti cauta carti online si cu siguranta vei gasi ceea ce cauti, mai ales ca in librariile online cartile sunt sortate pe categorii.

No comments:

Post a Comment