Sep 20, 2016

Camere video marsarier pentru masina ta. Cat de utile sunt?




O camera video marsarier poate constitui un ajutor important cand vine vorba de siguranta ta, indiferent de marca autoturismului. Poti potrivi o camera marsarier la orice autovehicul, alegand o camera marsarier universala. Ce est o camera marsarier? Este un aparat de filmat sau o camera marsarier cu display care este montat pe partea din spate a masinii, rulotei, camionului sau chiar si a unei barci, ca sa numim cateva aplicatii ale unei camere marsarier. 

Exista multe modele de camere marsarier ieftine, sa nu credeti ca pretul este unul de neatins. Oricine isi poate permite o camera mers inapoi, o camera marsarier wireless fiind un dispozitiv care poate ajuta la salvarea multor vieti atunci cand poate te astepti cel mai putin. Exista multe modele de camere marsarier care au suport pentru numar, o camera marsarier suport numar fiind incorporata intr-o carcasa pentru a-I asigura stabilitatea. 

Ca functionalitate pentru o camera marsarier universala, un monitor este plasat in masina, in fata soferului si este activat fie atunci cand autovehiculul este plasat in sens invers, fie de la una dintre luminile sau comutatorul inversoare de pe cutia de viteze.

Camera din spatele masinii permite soferului sa monitorizeze parcarea, sa evite lovirea barei de protectie dar si accidentarea involuntara a unui copil sau a unei personae care poate sta in mod gresit in spatele masinii. Testele indica faptul ca o masina care este dotata cu o o camera marsarier evita cu mult mai multe neplaceri comparativ cu un autovehicul care nu are instalata o camera mers inapoi.

Monitorul in care poti vedea imaginile furnizate de camera marsarier wireless se poate prinde fie pe sau fie in tabloul de bord al masinii. Se poate prinde si langa oglinda retrovizoare in anumite situatii, cu ajutorul unor curele stabile. In orice caz, exista anumite modele de camera marsarier universala  care se comuta automat pe filmare in momentul in care masina merge in marsarier, astfel incat tu ca sofer sa nu mai trebuiasca sa iti faci griji pentru acest lucru. Camera video marsarier se va porni automat si tu vei avea vizibilitate ca si cum te-ai uita in oglinda retrovizoare.


No comments:

Post a Comment