Aug 28, 2016

Ce nu stiai despre Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba este considerata a fi una dintre cele mai eficiente plante medicinale care sunt utilizate in tratamentul pierderii memoriei. Dupa cum extractul de Ginkgo Biloba sta la baza multor suplimente de memorie, beneficiile extractului de Ginkgo Biloba sunt recunoscute peste tot in lume. Folosind extract de Ginkgo Biloba poti imbunatati memoria in mai multe moduri.

Una dintre cele mai importante beneficii ale Ginkgo Biloba este faptul ca imbunatateste fluxul sanguin catre creier. Ca o chestiune de fapt, Ginkgo Biloba imbunatateste circulația sangelui de-a lungul intregului corp. Acest efect este obtinut ca urmare a unor substante care sunt continute de Ginkgo Biloba. Ele ajuta vasele de sange sa se relaxeze si sa se extinda, fapt ce permite sangelui sa circule mai usor. In plus, alte substante gasite in extractul de Ginkgo Biloba impiedica colesterolul sa se transforme in placi tari care obstructioneaza circulatia sangelui. Daca se produce aceasta transformare, placa se depune pe artere si circulatia se face cu dificultate. In cele din urma, acest lucru va duce la accident vascular cerebral, care este una dintre principalele cauze ale pierderii memoriei.

Alte beneficii ale Ginkgo Biloba includ neutralizarea radicalilor liberi. Aceasta actiune se realizeaza prin intermediul a doua tipuri de substante. Din peste 40 de substante active care sunt continute de Ginkgo Biloba, flavonoide si terpenoide sunt cele mai importante. Acestea sunt doua tipuri de antioxidanti care ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi si au rolul de a incetini imbatranirea creierului.

Radicalii liberi sunt substante care contribuie la dezvoltarea bolilor de inima si a cancerului, actiunea lor este chiar mai puternica atunci cand oamenii sunt in contact cu toxinele din mediul inconjurator, cum ar fi radiatiile, poluarea aerului, fumul de tigara si de lumina ultravioleta. Cancerul cerebral sau accidentul vascular cerebral, care pot fi produse de radicalii liberi, reprezinta cauze de pierdere a memoriei.

Persoanele care au probleme cu ochii pot fi, de asemenea, interesate de beneficiile extractului de Ginkgo Biloba. Retinopatia si degenerarea maculara legata de varsta sunt probleme oculare care pot fi vindecate prin utilizarea suplimentelor pe baza de Ginkgo Biloba.

In scopul de a simti la maxim beneficiile extractului de Ginkgo Biloba, este bine sa se respecte contraindicatiile si doza. Oamenii trebuie sa stie ca Ginkgo Biloba este un anticoagulant, astfel incat atunci cand urmeaza orice tratament pe baza acestei plante medicinale, alte anticoagulante trebuie sa fie evitate. Cateva exemple de medicamente si plante aromatice care trebuie sa fie evitate atunci cand se utilizeaza Ginkgo Biloba  sunt aspirina, ginseng-ul si usturoiul.

No comments:

Post a Comment