Aug 17, 2016

Ce produse de machiaj sunt "must have" in trusa ta?




Cum obtii un machiaj impecabil? Ce produse de make-up ai nevoie? Ei bine, produse machiaj profesionale gasim in multe locuri, insa este esential sa stii ce anume ai nevoie si cum sa folosesti pentru a obtine un machiaj desavarsit, chiar perfect. Pentru alege cele mai bune Produse Make Up profesionale trebuie sa stii cateva detalii importante despre ceea ce este nevoie ca nivel minim intr-o trusa de machiaj pentru a-ti face un machiaj impecabil. 

Fondul de ten este unul dintre cele mai importante produse make up care esteuna dintre cele mai importante investitii pe care le poti face pentru trusa ta de machiaj. Este important ca fondul de ten sa fie in ton cu nuanta pielii si sa contina o formula care sa corespunda cu nevoile tipului tau de ten. Exista persoane care nu utilizeaza fond de ten, la acestea fiind mai greu de realizat un machiaj desavarsit care sa reziste mult timp, deoarece pielea poate sa transpire si sa influenteze machiajul de pe ochi sau obraji.

Corectorul (sau anticearcanul) este utilizat pentru corectarea zonei din zona ochilor, in principal pentru a acoperi cearcanele. Anticearcanul poate fi utilizat impreuna cu o pudra fixatoare, care nu permite machiajului sa se stranga intre riduri.

Pudra este unul dintre cele mai utilizate produse make-up, avand rolul de a absoarbe grasimile din piele si de a impiedica fata sa straluceasca datorita grasimii. 

Fardul de obraz este nu lipseste niciodata dintr-o trusa cu produse machiaj, avand rolul de a da un ton de culoare fetei tale. Fardul de obraz contine un pigment care poate fi prezent in forma de pudra sau crema. 

Conturul pentru ochi este, dupa parerea noastra, piesa de rezistenta intr-o trusa de machiaj. Nu trebuie sa ne sperie pretul, aici trebuie sa alegem unul foarte bun care sa fie si waterproof, pentru a evita scurgerile sau aglomerarea in jurul ochilor. 

Rimelul de asemenea, alaturi de conturul pentru ochi, este unul dintre cele mai raspandite produse de make-up aflate intr-o trusa profesionala. Multe persoane prefera de asemenea sa utilizeze produse pentru evidentierea sprancenelor, insa aici trebuie sa existe o mare atentie in alegerea culorii care sa se potriveasca perfect. 

Pe site-ul Amalia.ro poti gasi o varietate de produse de make-up care pot satisface orice gust. Tine intotdeauna cont de calitate in momentul cand achizitionezi produse de machiaj. Indiferent care este pretul, calitatea este cel mai important factor in momentul in care alegi un produs de machiaj pentru tenul tau.






          

No comments:

Post a Comment