Oct 30, 2016

Ce facem cand copiii cresc mari si vor sa isi ia viata in propriile maini?




Ce facem cand copiii cresc mari si vor sa isi ia viata in propriile maini? Cum reusim sa ii facem sa aleaga drumul corect in viata? Acestea sunt multe dintre intrebarile pe care si le pune un parinte. Exista multe fete care aleg sa faca videochat de la cineva sau videochat de acasa, sau apeleaza la un studio videochat, chiar daca stiu ca exista Motive pentru a nu face Videochat de Acasa. De cele mai multe ori fetele care vor sa faca videochat arata bine si aleg sa mearga la un studio videochat sau sa faca videochat de acasa.

Exista foarte multe atractii in ziua de azi, multe metode de a face bani usor, insa nu toate sunt legale. Ei bine, exista studiouri de videochat care sunt perfect legale, precum firma Glamour, iar multe fete aleg sa faca Videochat de la studioul GlamourStudio Bucuresti. In general aceasta nu este o alegere tocmai buna din punctul de vedere al parintilor, insa trebuie sa stii ca acest studio are si videochat in care fetele raman imbracate, accentul punandu-se doar pe senzualitate. Nu spunem ca promovam acest mod de a face bani, insa realitatea este ca multe fete care arata extrem de bine aleg aceasta varianta.

Exista multi copii care au un comportament exemplar cand sunt mici, insa cand cresc, aleg sa faca lucruri cu care parintii nu sunt de acord. Respectul fata de parinti insa exista, chiar daca micutul tau face alegeri nepotrivite. Respectul poate fi format, adevarul este ca se invata si cel mai bine este sa aplicam pe copii. Daca atunci cand esti mic esti invatat lucrurile simple si initiale iti poate fi mai usor in viata.

Din momentul in care ati hotarat ca doriti sa aveti un copil trebuie sa va ganditi la educatia acestuia. Un copil are nevoie de foarte multe lucruri dar si de educatie, disciplina si nu in ultimul rand respect. Respectul fata de propria persoana dar si fata de persoanele din jur. Daca copilul pleaca cu o baza, cu lucrurile esentiale, de acasa, ii va fi mult mai usor la gradinita si mai tarziu scoala, facultate.

Performantele din viata ale copilului si laudele aferente pe care le primesc parintii la adresa copiilor lor se datoreaza bunei educatii pe care acestia o primesc inca din cele mai fragede varste.

No comments:

Post a Comment