Oct 30, 2016

Pentru prima data cu tiroliana



Fie ca este iarna sau vara, intotdeauna o clipa de aventura in aer liber si in sala sunt binevenite. Ai nevoie de miscare, de experiente noi, de activitati in aer liber sau in spatii mari, pentru a-ti mentine corpul in forma si pentru a avea energie pentru orice activitate ti-ai propune. Sedentarismul nu este bun. Incearca experienta pe Tiroliana sau activitati de catarare pentru a face forta in maini.

Pentru cei cu rau de inaltime, tiroliana este o adevarata provocare. Pentru inceput, pentru a vedea care este senzatia pe care o ai pe tiroliana, atunci cand te dai pentru prima data, poti incerca pe cele mai joase tiroliene. Pe masura ce te obisnuiesti, vei vedea ca experienta cu tiroliana este extrem de frumoasa, si vei vrea din nou. In cazul in care esti la inceputul unei astfel de drum si nu te-ai mai dat niciodata pe tiroliana, cel mai bine este sa mergi la cele pentru copii. 

 

Cu siguranta ca atunci cand te gandesti ca vei trece pe deasupra unei vai sau pe deasupra unui rau, in mintea ta va aparea gandul “daca se rupe tiroliana, sau daca se desfac sistemele de prindere ale tirolienei”. Ei bine, pentru a fi sigur ca acestea nu se desfac si ca tiroliana nu se va rupe, vei avea nevoie de aprobarea unui instructor de tiroliana sau te vei convinge chiar tu in momentul in care vei vedea cum este pentru prima data, chiar daca la inaltimi mai mici.

Dupa ce incepi sa prinzi experienta cu tiroliana este cel mai bine sa incepi sa experimentezi tiroliana la inaltimi mai mari. Lupta pe care o duci este de multe ori o lupta cu tine insuti, cu increderea pe care o ai in tine si in reusita planului tau. Lupta! Ai toate armele necesare, chiar si atunci cand crezi ca nu poti. Experienta cu tiroliana va fi una de neuitat, insa curajul trebuie sa fie mare pentru a face primul pas. Cel mai indicat este pentru inceput sa te dai pe o tiroliana la o inaltime de maxim 2 sau 3 metri deasupra pamantului, iar ulterior sa incepi si la inaltimi mai mari.

No comments:

Post a Comment