Oct 30, 2016

Cum alegi un cos de rufe bun?





Un cos de rufe pentru in baie trebuie sa fie in primul rand rezistent, deoarece sustine o greutate destul de mare de rufe, peste 10 kg, si in al doilea rand sa fie gaurit sau sa fie conceput dintr-un material care sa lase hainele sa “respire”, pentru aerisire, altfel hainele murdare nu ar lua contact cu aerul si ar putea aparea un miros neplacut. Daca nu achizitionezi cosuri de rufe corespunzatoare, timpul va pune amprenta pe rufele tale mult mai usor. 

Exista o varietate foarte mare de cosuri de rufe pe piata, in functie de buget si de modelul dorit poti alege cea mai convenabila varianta. Un cos de rufe poate fi confectionat din lemn, bambus, plastic, poliester, material textil, metalic sau inox. 

De multe un cos de rufe poate ocupa spatiul intr-un mod in care sa il faca sa arate inestetic, tocmai din acest motiv, daca nu ai o baie foarte mare, este important sa stii cum sa alegi cosuri de rufe. Cosurile dreptunghiulare sau patrate sunt cele mai bune pentru a fi asezate intr-un spatiu mic, 
indiferent de model, de marime sau de culoare, daca un cos de rufe este patrat sau dreptunghiular, nu va mai trebui sa iti faci griji: il asezi intr-un colt si va sta foarte bine si foarte frumos acolo. 

Cosurile de rufe din lemn sunt cele mai indicate, insa de multe ori preturile acestora depasesc 200 de lei. Poti alege un cos de rufe din plastic, cosurile de rufe din plastic sunt cea mai ieftina varianta pe care o poti alege si au destule avantaje: arata foarte bine, pot fi spalate foarte usor cu dusul, in cazul in care se pune praf pe elele poti sterge foarte usor sau de asemenea le poti baga tot sub dus, sunt rezistente si durabile in timp (pot rezista pana la 10 ani fara sa se rupa sau sa se deterioreze). 

De asemenea intr-un cos de rufe multe persoane pun si un sac de rufe detasabil, preferabil din material textil. Exista cosuri de rufe care se vand impreuna cu un sac de bumbac detasabil, precum cel din imaginea de mai jos.

No comments:

Post a Comment