Oct 30, 2016

Pot inchiria un autocar ca persoana fizica?





Serviciile de transfer aeroport ne fac viata mult mai usoara, in ultima perioada aparand o multime de companii la care poti apela pentru servicii transfer aeroport, inchirieri de autocare sau transport. In aeroporturile mari exista servicii de transfer prin intermediul unor companii de inchiriere de autocar, serviciile de inchirieri de autocare pentru transport in Romania dezvoltandu-se destul de rapid in ultimul timp. Firma Transfero spre exemplu ofera servicii de inchiriere de autocar Mercedes, confortul pasagerilor fiind foarte important pentru companie, alaturi de siguranta acestora.

Autocarele pot fi inchiriate de persoane fizice, de agentii de turism, de companii sau chiar de catre scoli pentru diferite deplasari la cel mai bun raport calitate pret. Nu o sa va vina sa credeti, dar multe persoane apeleaza la companii de inchirieri de autocare pentru diferite motive, uneori chiar si pentru transportul invitatilor la o nunta sau la un eveniment organizat in afara unui oras.

Inchirierea unui autocar are multe avantaje, iar acum tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe internet companii care ofera servicii de inchiriere de autocar, si programarea pentru deplasare este ca si rezolvata. Cand inchiriezi un autocar, poti face un mic studiu de piata pentru a face comparatie intre preturile mai multor companii care ofera servicii de inchirieri de autocare, acest lucru ca sa fii sigur ca ai ales pretul corect. Exista companii care maresc pretul in cazul in care traseul este prea mic, dubland de cele mai multe ori pretul prestat in mod normal.

Este foarte important sa stii ca este necesar sa platesti un avans in cazul in care faci o rezevare de inchiriere autocar, insa acest avans nu trebuie sa depaseasca 30% din valoarea totala a serviciului de inchiriere. De asemenea este foarte important de stiut ca in cazul unei deplasari lungi, un sofer are voie, din punct de vedere legal, sa conduca 9 ore, dupa care ii este impusa o pauza de 11 ore. Asadar, daca vrei sa ai parte de o deplasare fara intreruperi, mentioneaza acest lucru si intreaba daca poti inchiria doi soferi. In czul in care faci o deplasare in strainatate, intreaba firma de inchiriere de autocar daca ofera si solutii pentru asigurari medicale sau asigurare pentru bagaje pe toata durata calatoriei.




No comments:

Post a Comment